Om oss

Velkommen til Levanger Elektro Service AS

Levanger Elektro Service AS ble etablert av Sverre Berg i 1972 med et areal på 50 kvadratmeter. Den gang var det primært verksted for hvitevarer, vikling av elektromotorer og i ettertid et bilverksted som ble tilsluttet Robert Bosch Norge. Reparasjoner av hvitevarer, vikling av elektromotorer ble etter hvert kuttet ut.

I dag er Levanger Elektro Service AS et velkjent firma med lokaler på ca. 1000 kvadratmeter fordelt på : Butikk – Bil – Båt – Yamaha Båtmotorer. Firmaet har 7 ansatte. Bedriften har bred og solid kompetanse innen mange fagområder og ble i 2014 kåret til årets Bosch verksted i Norge. Vi har også spesialisert oss på elbil for å møte fremtiden.

Alstadhaugvegen 433
7608 Levanger
Vi er åpne
Mandag – Fredag 07:30 – 15:30 Lørdag Stengt

For everything your car needs

Vi er forpliktet til å gi deg den best mulige opplevelsen når du besøker oss. Vi lytter til det du har å si, og prøver alltid å finne den beste løsningen for dine behov.

Etablert i 1972

Utmerket kvalitet

Personlig og engasjert

Rettferdig og rimelig

Levanger Elektro Service AS – Hvem er vi?

Møt oss

Ståle Berg

Verksted

stole@levelek.no

913 18 515

Mattias Myhre

Bilmekanikker

Natalie Berg

Administrasjon

firmapost@levelek.no

454 12 034

Ibrahim Rizvanaj

Bilmekanikker

Rolf Magnar Skramstad

Verkstedleder

kundeservice@levelek.no

932 14 703

Marius Rønning Aune

Lærling

Steinar Jenssen

Verkstedmester/Systemteknikker

Vil du bli med oss?

Vi oppfordrer alltid til å sende en åpen søknad, da vi alltid er på utkikk etter dyktige kolleger som ønsker å bli en del av vårt team. Finn våre ledige stillinger her.

Vi er en del av Bosch Car Service-nettverket

Som en del av det verdensomspennende nettverket med over 15 000 verksteder i 150 land, drar vi nytte av kunnskap, teknisk opplæring, diagnostisk utstyr og reservedeler direkte fra Bosch – en av de ledende leverandørene til bilindustrien.